Meditatieve Stilte tuin,

In de tijd waarin we nu leven is er bij een sterk groeiend aantal mensen de behoefte om hun uniciteit te delen in een een onstspannen en bemoedigende sfeer. Samen werken aan jezelf en de wereld om ons heen met behulp van diverse meditatie- visualisatietechnieken en gebed. De diepe wens voor vrede en welzijn voor allen, inspireert ons om op authentieke wijze mee te werken aan het tot stand komen van wereldvrede.www.worldpeace.org

Op 17-07-2007,de gekozen datum is een gebaar van dank aan mijn vader,is de Meditatieve contemplatietuin van start gegaan.
De (8) achtvormige boomstamcircels zijn ontworpen door Klaas Hofstee,en vormen een zeer krachtig energetische geladen plek voor meditatie en samenkomst.

Ik ben dankbaar dat het terrein van Liefhebberij de Hooiberg in de loop der jaren meerdere geestelijke inzegeningen heeft ontvangen. De eerste inzegening is gegeven door Lama Gawang Rinpoche uit Hantum Friesland op 6-09-2007. www.karmakagyu.nl.


Maar ook de Friese Bahai gemeenschap www.bahai.nl heeft haar zegen gebracht in de tuin, een onverwacht groot voorrecht en geschenk voor allen die deze plek betreden.

Steeds meer mensen met een diepgaande wens voor, bewustwording, genezing en verbinding vinden hun weg naar deze tuin. Daarom organiseren wij momenten voor gezamenlijk gebed en viering waarbij iedereen, ongeacht religie of geen religie,van harte welkom is!

De diepgaande rustgevende en genezende werking van de tuin is duidelijk te ervaren voor een iedere die hier open voor staat.

Ik heb mijn leven gewijd aan gezondheid en welzijn. De basis is voor mij een harmonieuze grondtoon van onvoorwaardelijke liefde. Verdieping van de geest middels Zenmeditatie, de Boeddhistische leer, en mijn Godservaring in mei 2001 in het klooster van de Heilige Graal, genaamd de Tiltenberg, in de Zilk.

U bent welkom voor meditatie zonder afspraak,iedere woensdag,donderdag en vrijdagmorgen van 10.30-11.00 uur.
Kosten inclusief een kopje Vlinderthee, kleedje en begeleiding 5 euro.
Van dit bedrag is 1 euro voor de Stoepa in Hantum.

De theeschenkerij is van 11.00-17.00 uur geopend voor een ieder die de wens heeft hier te vertoeven…..
Geniet van wat u ziet, ervaart en voelt…..wellicht is de aarde zo bedoeld!


 
he gebed