Vlinderthee van Edmée......In het 7e jaar (2006) hebben de gasten van de Hooiberg voor het eerst kennis gemaakt met Vlinderthee.

Deze bijzonder verfijnde melange is onder inspiratie van Hippocratus gecreëerd.De thee heeft een drievoudige werking op uw organisme en reikt u aan wat op dit moment nodig is. Een kenmerk van een levengevende essentie.
Wanneer men koud is verwarmd zij ons, bij oververhitting is zij verkoelend en bij harmonie is zij een verrassend verfrissende aanvulling op ons systeem.
De intentie van deze thee is het algeheel welzijn der mensen te bevorderen middels een toegevoegde essentie van liefde, geluk, vreugde en welzijn.

Omdat de gasten ernaar vroegen, is de thee inmiddels te koop bij de Hooiberg.

De thee, feestelijk verpakt en inclusief gebruikshandleiding. De prijs is 7 euro voor een zakje van 45 gram. Genoeg voor zo'n 200 kopjes h (eerlijk) genieten. U kan de thee ook per e-mail bestellen edmee@liefhebberijdehooiberg.nl. Wel komen er dan porto en verzendkosten bij.

Wij wensen ook u……..vlinders in de buik met deze (h)eerlijke thee !

Deze "geschonken"' melange bestaat uit drie, biologisch geteelde groene kruiden, te weten : citroengras, thijm en munt.

De unieke samenstelling zorgt voor een diepgaande werking. De gezondheidsaspecten die deze thee openbaard zijn mondeling bij mij teruggekeerd. Dus middels ervaring van gebruikers. De thee wordt ook geschonken in Kuuroord de Schouw in Zeeland zie :www.kuuroorddeschouw.nl