Samenwerken als vrijwilliger of een bijzondere stage lopen bij Liefhebberij de Hooiberg…!

Heeft u vrije tijd, of ben je jong en wil je iets bijzonders meemaken ? Houdt u van de natuur, kent u de Hooiberg of lijkt het u gewoon leuk om te helpen?
Vindt u het leuk om met mensen om te gaan en heeft u geen haast, maar weet u wel van aanpakken indien nodig, dan zou ik het zeer op prijs stellen om met u samen te werken (lees plezier te delen) bij de Hooiberg.
Want het leven kan een feest zijn, en 'wederzijds begrip en respect voor elkaar staan voorop in deze koffie, thee & vlindertuin te Katlijk


Het seizoen loopt van half april
tot eind oktober.
Werktijden zijn in goed overleg te bepalen.


Heeft u belangstelling voor deze bijzondere ervaring, plezier hebben terwijl u werkt, bel dan vrijblijvend met mij, Edmee Schepens de tel 0513-636681. Voor meer informatie nodig ik u van harte uit, dat praat wat makkelijker.
E-Mail edmee.schepens@katlijk.nl

U bent in de natuur en ademt de hele dag de gezonde en vitaliserende buitenlucht in.
Uw inzet zal een wederkerig betekenisvolle bijdrage leveren aan deze unieke plek van samenkomst.
De werkzaamheden bestaan uit sfeer maken, positieve dienstbaarheid met een open-mind en een open hart. Immers wij zijn allen verbonden en wat je uitzend krijg je terug!

Daarnaast is er ook handmatig afwaswerk met het milieuvriendelijke afwasmiddel Ecover (ook zeer zacht voor uw handen) en uiteraard zijn wij de gasten van dienst met het noteren, maken en brengen van bestellingen.
Misschien wat werken in de tuin of wanneer het rustig is, lekker een boek lezen of gewoon genieten van de rust en stilte op deze plek.